مرکز تخصصی درمان اوتیسم

بهترین مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی در بیش فعالی

بهترین مرکز درمان اوتیسم ( بهترین مرکز کاردرمانی)  در ایران

مراکز کاردرمانی در دوشعبه غرب و شرق تهران واقع شده است و با بیش از ۱۷ سال سابقه مداوم در زمینه کاردرمانی و گفتاردرمانی توانسته یکی از پیشگامان روشهای جدید کاردرمانی اوتیسم در ایران باشد.به جرات میتوان گفت در حال حاضر بهترین مرکز کاردرمانی در ایران میباشیم و با دور هم آوردن بهترین متخصصان کاردرمانی کنار هم یک تیم قدرتمند درمانی را آماده خدمت رسانی کرده ایم.بهترین متخصص کاردرمانی ایران که سالها تجربه در زمینه اوتیسم دارد حناب آقای دکتر حسینی سیانکی در این مراکز ما را یاری میکند.

 

 

بهترین مرکز کاردرمانی اوتیسم

 

 

 

اولین اقدام برای درمان اوتیسم تشخیص درست است

پزشک کودک شما در معاینات منظم به دنبال علائم تاخیر رشد می‌گردد. اگر کودک شما علائمی از اختلال طیف اوتیسم را نشان داد، احتمالاً برای ارزیابی به متخصصی ارجاع خواهید شد که کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم را درمان می کند، مانند روانپزشک یا روانشناس کودک، متخصص مغز و اعصاب اطفال، یا متخصص اطفال رشد و متخصص کاردرمانی در اوتیسم.

از آنجایی که اختلال طیف اوتیسم از نظر علائم و شدت بسیار متفاوت است، و درمدلهای مختلف که هر کدام از نظر خصوصیتی فرق دارند برای همین تشخیص ممکن است دشوار باشد. آزمایش پزشکی خاصی برای تعیین این اختلال وجود ندارد. در عوض، یک متخصص ممکن است به شما توصیه کند:

  • کودک خود را مشاهده کنید و بپرسید که چگونه تعاملات اجتماعی، مهارت های ارتباطی و رفتار کودک شما در طول زمان توسعه یافته و تغییر کرده است.
  • به فرزندتان تست هایی بدهید که شنوایی، گفتار، زبان، سطح رشد و مسائل اجتماعی و رفتاری را پوشش می دهد
  • تعاملات اجتماعی و ارتباطی ساختاریافته را به فرزند خود ارائه دهید و به عملکرد خود امتیاز دهید
  • از معیارهای موجود در راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM-5)، منتشر شده توسط انجمن روانپزشکی آمریکا استفاده کنید.
  • سایر متخصصان را در تعیین تشخیص بگنجانید
  • آزمایش ژنتیک را برای تشخیص اینکه آیا فرزند شما دارای یک اختلال ژنتیکی مانند سندرم رت یا سندرم X شکننده است.

اینها مختصری از توصیه هایی میباشد که متخصص به خانواده توصیه میکند تا تشخیص بهتری انجام شود.

 

 

بهترین مرکز کاردرمانی اوتیسم

 

 

 

انواع درمان و راهکارهای درمانی در اوتیسم

هیچ درمانی برای اختلال طیف اوتیسم وجود ندارد و هیچ درمان یکسانی وجود ندارد. هدف از درمان، به حداکثر رساندن توانایی کودک شما برای عملکرد با کاهش علائم اختلال طیف اوتیسم و حمایت از رشد و یادگیری است. مداخله اولیه در طول سال های پیش دبستانی می تواند به کودک شما کمک کند تا مهارت های اجتماعی، ارتباطی، عملکردی و رفتاری حیاتی را بیاموزد.

اما توصیه بهترین متخصصین کاردرمانی این میباشد با دیدن اواین علائم حتما به متخصص مراجعه کرده و روند درمان اوتیسم را از همان سنین پایین شروع کنید. بهترین  زمان طلایی برای کاردرمانی و گفتاردرمانی در اوتیسم از همان سنین پایین آغاز میشود.

طیف وسیعی از درمان‌ها و مداخلات خانگی و مدرسه‌ای برای اختلال طیف اوتیسم وجود دارد و می‌تواند بسیار زیاد باشد ولی نیازهای فرزند شما ممکن است در طول زمان تغییر کند.اما بهترین متخصص درمان اوتیسم میتواند لیستی از نیازهای درمانی کودک شما به شما ارائه دهد.پس برای همین سعی کنید به بهترین مرکز کاردرمانی مراجعه کنید و از آنها برای  پیشبرد و بالابردن تواناییهای کودک خود بهره بگیرید.

 

بهترین مرکز کاردرمانی اوتیسم

 

 

اگر کودک شما مبتلا به اختلال طیف اوتیسم تشخیص داده شد، در مورد ایجاد یک استراتژی درمانی با متخصصان صحبت کنید و تیمی از متخصصان را برای رفع نیازهای فرزندتان بسازید.

گزینه های درمانی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • رفتار درمانی و ارتباطی بسیاری از برنامه ها به طیف وسیعی از مشکلات اجتماعی، زبانی و رفتاری مرتبط با اختلال طیف اوتیسم می پردازند. برخی از برنامه ها بر کاهش رفتارهای مشکل ساز و آموزش مهارت های جدید تمرکز دارند. برنامه‌های دیگر بر آموزش کودکان در موقعیت‌های اجتماعی یا برقراری ارتباط بهتر با دیگران تمرکز دارند. تحلیل رفتار کاربردی (ABA) می‌تواند به کودکان کمک کند مهارت‌های جدید را بیاموزند و این مهارت‌ها را به موقعیت‌های مختلف از طریق یک سیستم انگیزشی مبتنی بر پاداش تعمیم دهند.
  • درمان های آموزشی کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم اغلب به برنامه های آموزشی بسیار ساختارمند پاسخ می دهند. برنامه های موفق معمولاً شامل تیمی از متخصصان و انواع فعالیت ها برای بهبود مهارت های اجتماعی، ارتباطات و رفتار است. کودکان پیش دبستانی که مداخلات رفتاری فشرده و فردی دریافت می کنند، اغلب پیشرفت خوبی از خود نشان می دهند.
  • خانواده درمانی والدین و سایر اعضای خانواده می توانند یاد بگیرند که چگونه با فرزندان خود بازی کنند و با آنها تعامل داشته باشند به روش هایی که مهارت های تعامل اجتماعی را ارتقاء می دهد، رفتارهای مشکل دار را مدیریت می کند و مهارت های زندگی روزمره و ارتباطات را آموزش می دهد.
  • سایر روش های درمانی بسته به نیاز فرزندتان، بهترین گفتار درمانی برای بهبود مهارت های ارتباطی، بهترین کاردرمانی برای آموزش فعالیت های روزمره زندگی و فیزیوتراپی برای بهبود حرکت و تعادل ممکن است مفید باشد. یک روانشناس می تواند راه هایی را برای رسیدگی به رفتار مشکل دار توصیه کند.
  • داروها هیچ دارویی نمی تواند علائم اصلی اختلال طیف اوتیسم را بهبود بخشد، اما داروهای خاص می توانند به کنترل علائم کمک کنند. برای مثال، اگر کودک شما بیش فعال باشد، ممکن است داروهای خاصی تجویز شود. گاهی اوقات از داروهای ضد روان پریشی برای درمان مشکلات رفتاری شدید استفاده می شود. و داروهای ضد افسردگی ممکن است برای اضطراب تجویز شوند. همه ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی را در مورد هر دارو یا مکملی که فرزندتان مصرف می کند به روز نگه دارید. برخی از داروها و مکمل ها می توانند با هم تداخل داشته باشند و عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کنند.

باید خاطر نشان کرد تمامی این درمانها را میتوانید در بهترین مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی که دارای بخشهای متنوع درمانی از رفتاردرمانی (ABA)  بازی درمانی ، ماساژ درمانی ، اتاق تاریک برای بهبود تمرکز، درمانهای حسی  و خلی از موارد دیگر را درکنار هم به طور مداوم و با برنامه ریزی درست که با هماهنگی بهترین متخصص کاردرمانی انجام میشود دریافت کنید.

ذکر این نکته مهم میباشد کاردرمانی و گفتاردرمانی و زیرشاخه های درمانی آن که به طور مختصر به آن اشاره شد، بهترین راه درمان اوتیسم میباشد.دارو درمانی فقط برای کنترل علائم شاید استفاده شود. ولی بهترین کاردمانی و گفتاردرمانی و بخشهای متنوع آن به تسعه دادن و بهبود عملکرد کودک تمرکز دارد.باید بین کنترل علائم و درمان آن تمایز داد.

 

 

بهترین مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی در بیش فعالی

 

 

سلامت روان و جلوگیری از آسیهای اجتماعی در اوتیسم

اگر درمان اوتیسم کوتاهی شودع لاوه بر اختلال طیف اوتیسم، کودکان، نوجوانان و بزرگسالان نیز می توانند موارد زیر را تجربه کنند:

  • مسائل بهداشتی پزشکی کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم ممکن است مشکلات پزشکی مانند صرع، اختلالات خواب، ترجیحات غذایی محدود یا مشکلات معده داشته باشند. از پزشک کودک خود بپرسید که چگونه این شرایط را با هم مدیریت کنید.
  • مشکلات انتقال به بزرگسالی. نوجوانان و بزرگسالان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم ممکن است در درک تغییرات بدن مشکل داشته باشند. همچنین موقعیت‌های اجتماعی در نوجوانی پیچیده‌تر می‌شوند و ممکن است تحمل کمتری برای تفاوت‌های فردی وجود داشته باشد. مشکلات رفتاری ممکن است در سال های نوجوانی چالش برانگیز باشد.
  • سایر اختلالات سلامت روان. نوجوانان و بزرگسالان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم اغلب سایر اختلالات سلامت روان مانند اضطراب و افسردگی را تجربه می کنند. پزشک، متخصص سلامت روان، و سازمان‌های حمایتی و خدماتی جامعه می‌توانند کمک کنند.

برنامه ریزی برای آینده برای کودکان اوتیسم

کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم معمولاً در طول زندگی به یادگیری و جبران مشکلات ادامه می دهند، اما بیشتر آنها به سطحی از حمایت نیاز دارند. برنامه ریزی برای فرصت های آینده فرزندتان مانند شغل، دانشگاه، وضعیت زندگی، استقلال و خدمات مورد نیاز برای حمایت می تواند این روند را هموارتر کند.

 

بهترین مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی در ایران

 

 

 

درمانهای جیگزین مفید و غیر مفید برای اوتیسم

از آنجایی که اختلال طیف اوتیسم قابل درمان نیست، بسیاری از والدین به دنبال درمان‌های جایگزین یا مکمل هستند، اما برخی از این درمان‌ها تحقیقات کمی دارند یا هیچ تحقیقی برای نشان دادن مؤثر بودن آن‌ها ندارند. شما می توانید ناخواسته رفتارهای منفی را تقویت کنید. و برخی از درمان های جایگزین به طور بالقوه خطرناک هستند.

با متخصص کاردرمانی فرزندتان در مورد شواهد علمی هر درمانی که برای فرزندتان در نظر گرفته اید صحبت کنید.

نمونه‌هایی از درمان‌های مکمل و جایگزین که ممکن است در ترکیب با کاردرمانی مبتنی بر شواهد سودمند باشند، عبارتند از:

  • درمان های خلاقانه برخی از والدین مداخله آموزشی و پزشکی را با هنر درمانی یا موسیقی درمانی که بر کاهش حساسیت کودک به لمس یا صدا متمرکز است، انتخاب می کنند. این درمان ها ممکن است در صورت استفاده همراه با سایر درمان ها، فوایدی را ارائه دهند.
  • درمان های مبتنی بر حس این درمان ها بر اساس این نظریه اثبات نشده است که افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم دارای یک اختلال پردازش حسی هستند که باعث مشکلاتی در تحمل یا پردازش اطلاعات حسی مانند لمس، تعادل و شنوایی می شود. درمانگران از برس، فشار دادن اسباب بازی ها، ترامپولین و سایر مواد برای تحریک این حواس استفاده می کنند. تحقیقات اثربخشی این درمان‌ها را نشان داده است، اما ممکن است در صورت استفاده همراه با سایر درمان‌ها، فوایدی داشته باشند.
  • ماساژ دادن. در حالی که ماساژ ممکن است آرامش بخش باشد، شواهد کافی برای تعیین اینکه آیا ماساژ علائم اختلال طیف اوتیسم را بهبود می بخشد وجود دارد.
  • درمان با حیوانات خانگی یا اسب. حیوانات خانگی می توانند همراهی و تفریح ​​را فراهم کنند، اما تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا تعامل با حیوانات باعث بهبود علائم اختلال طیف اوتیسم می شود، مورد نیاز است.

 

بهترین مرکز کاردرمانی ذهنی

 

 

 

برخی از درمان های مکمل و جایگزین ممکن است مضر نباشند، اما هیچ مدرکی مبنی بر مفید بودن آنها وجود ندارد. برخی از آنها ممکن است شامل هزینه های مالی قابل توجهی نیز باشند و اجرای آنها دشوار باشد. نمونه هایی از این درمان ها عبارتند از:

  • رژیم های غذایی خاص هیچ مدرکی مبنی بر اینکه رژیم های غذایی خاص یک درمان موثر برای اختلال طیف اوتیسم هستند وجود ندارد. و برای کودکان در حال رشد، رژیم های غذایی محدود می تواند منجر به کمبودهای تغذیه ای شود. اگر تصمیم به دنبال کردن یک رژیم غذایی محدود دارید، با یک متخصص تغذیه کار کنید تا یک برنامه غذایی مناسب برای فرزندتان ایجاد کنید.
  • مکمل های ویتامین و پروبیوتیک ها. اگرچه در صورت استفاده در مقادیر معمولی مضر نیستند، اما شواهدی وجود ندارد که آنها برای علائم اختلال طیف اوتیسم مفید هستند و مکمل ها می توانند گران باشند. در مورد ویتامین ها و سایر مکمل ها و دوز مناسب برای کودک خود با پزشک خود صحبت کنید.
  • طب سوزنی. این درمان با هدف بهبود علائم اختلال طیف اوتیسم استفاده شده است، اما اثربخشی طب سوزنی توسط تحقیقات پشتیبانی نمی شود.

 

 

بهترین مرکز تشخیص اوتیسم

 

 

 

برخی از درمان های مکمل و جایگزین شواهدی مبنی بر مفید بودن و بالقوه خطرناک بودن آنها ندارند. نمونه هایی از درمان های مکمل و جایگزین که برای اختلال طیف اوتیسم توصیه نمی شوند عبارتند از:

  • کیلات درمانی گفته می شود این درمان جیوه و سایر فلزات سنگین را از بدن حذف می کند، اما هیچ ارتباط شناخته شده ای با اختلال طیف اوتیسم وجود ندارد. شیلات درمانی برای اختلال طیف اوتیسم توسط شواهد تحقیقاتی پشتیبانی نمی شود و می تواند بسیار خطرناک باشد. در برخی موارد، کودکانی که تحت درمان با کیلیت درمانی قرار گرفته اند، جان خود را از دست داده اند.
  • درمان با اکسیژن هایپرباریک اکسیژن هیپرباریک درمانی است که شامل تنفس اکسیژن در داخل یک محفظه تحت فشار است. این درمان در درمان علائم اختلال طیف اوتیسم موثر نبوده و توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای این استفاده تایید نشده است.
  • انفوزیون ایمونوگلوبولین داخل وریدی (IVIG). هیچ مدرکی مبنی بر اینکه استفاده از تزریق IVIG اختلال طیف اوتیسم را بهبود می بخشد وجود ندارد و FDA محصولات ایمونوگلوبولین را برای این استفاده تایید نکرده است.

 

 

بهترین مرکز درمان اوتیسم

 

 

 

توصیه های مفید برای خانوادهای دارای فرزند اوتیسم

تربیت کودک مبتلا به اختلال طیف اوتیسم می تواند از نظر جسمی خسته کننده و از نظر عاطفی نیز خسته کننده باشد. این پیشنهادات ممکن است کمک کند:

  • تیمی از متخصصان قابل اعتماد پیدا کنید. تیمی که توسط پزشک شما هماهنگ می‌شود، ممکن است شامل مددکاران اجتماعی، معلمان، درمانگران و مدیر مورد یا هماهنگ‌کننده خدمات باشد. این متخصصان می توانند به شناسایی و ارزیابی منابع کمک کنند.
  • سوابق بازدیدها را با ارائه دهندگان خدمات نگه دارید. فرزند شما ممکن است ملاقات ها، ارزیابی ها و جلساتی با بسیاری از افراد دخیل در مراقبت از او داشته باشد. یک فایل سازمان‌دهی شده از این جلسات و گزارش‌ها را نگه دارید تا به شما در تصمیم‌گیری درباره گزینه‌های درمانی و نظارت بر پیشرفت کمک کند.
  • با این اختلال آشنا شوید. افسانه ها و باورهای غلط زیادی در مورد اختلال طیف اوتیسم وجود دارد. یادگیری حقیقت می تواند به شما در درک بهتر فرزندتان و تلاش های او برای برقراری ارتباط کمک کند.

  • برای خود و سایر اعضای خانواده وقت بگذارید. مراقبت از کودک مبتلا به اختلال طیف اوتیسم می تواند بر روابط شخصی شما و خانواده شما فشار وارد کند. برای جلوگیری از فرسودگی، زمانی را به استراحت، ورزش یا لذت بردن از فعالیت های مورد علاقه خود اختصاص دهید. سعی کنید یک به یک با فرزندان دیگر خود برنامه ریزی کنید و شب های قرار ملاقات با همسر یا شریک زندگی خود را برنامه ریزی کنید – حتی اگر فقط بعد از اینکه بچه ها به رختخواب می روند با هم فیلم تماشا کنید.
  • به دنبال خانواده های دیگر کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم باشید. سایر خانواده هایی که با چالش های اختلال طیف اوتیسم دست و پنجه نرم می کنند ممکن است توصیه های مفیدی داشته باشند. برخی از جوامع گروه های حمایتی برای والدین و خواهر و برادرهای کودکان مبتلا به این اختلال دارند.
  • از پزشک خود در مورد فن آوری ها و روش های درمانی جدید سوال کنید. محققان به کشف رویکردهای جدید برای کمک به کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم ادامه می دهند. برای مطالب مفید و پیوندهایی به منابع، به وب سایت مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در مورد اختلالات طیف اوتیسم مراجعه کنید.

 

 

بهترین کاردرمانی و گفتاردرمانی

 

 

 

 

کاردرمانی و گفتاردرمانی در منزل یکی از  بهترین راهکارها برای خانوادها دراری فرزند اوتیسم

کاردرمانی در منزل یکی از موثرترین و بهترین روش ها برای درمان اوتیسم میباشد به چند دلیل:

دور بودن مسیر برای برخی از خانوادها

جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی

درمان در محیط خانه و ارتباط گرفتن کودک با محیط خانه

تکرار تمرینها و درمانها به طور منظم در مکانی به غیر از مراکز درمانی

و خیلی از مووارد دیگر را به این لیست میشود اضافه کرد. اما توصیه میشود حتما کنار درمان در مراکز کاردرمانی حتما از کاردرمانی در منزل استفاده شود. چون بسیاری از کودکان در خانه برای والدین و خود مشکل آفرین هستند و با استفاده از کاردرمانی درمنزل میتوان این مشکل را رفع کرد. و همچنین میتوان به بهبود ارتباط کودک با اعضای خانواده کمک کرد.

تمامی افرادی که در منزل کاردرمانی انجام میدهند به طور مداوم با مرکز و متخصصین با تجربه در تماس بوده و برنامه درمانی را به طور مداوم با آنها هماهنگ میکنند. تا بتوانند مکمل خوبی در خانه برای بهبودی کودک باشند.

 

 

بهترین مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی در اوتیسم

 

 

 

بهترین مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی اوتیسم (توصیه ها)

بهترین مراکز کاردرمانی و گفتادرمانی اوتیسم با ارزیابیهای منظم و روتینی که در برنامه درمانی کودک شما مشخص شده است.اول به اینکه کودک شما چه تغییراتی را سپری کرده و باید روی چه تغییرات و تواناییها تمرکز بیشتری شود، شما را آگاه میکند و دوم به رفع نگرانی و اضطراب شما کمک میکند و شما را در جریان روند درمانی قرار میدهد.

بهترین متخصص کاردرمانی شما را با تیم درمانی که برای کودک شما تعبیین گردیده اشنا میکند و ارتباطی سازنده بین شما و تیم درمانی برقرار میکند.

مرکز کاردرمانی به طور منظم با شما در تماس بوده و اگر سوالی داشتید شما را به متخصص یا مشاور مربوطه ارجاع میدهد و با در اختیار گذاشتن منابع مورد نیاز به شما در بالابردن سطح آگاهی شما از اوتیسم کمک میکند

اما توصیه هایی در ملاقات اول در مرکز کاردرماین

در صورت امکان یکی از اعضای خانواده یا دوست خود را در قرار ملاقات همراه داشته باشید تا به شما کمک کند اطلاعات را به خاطر بسپارید و از حمایت عاطفی برخوردار شوید.

در اینجا اطلاعاتی وجود دارد که به شما کمک می کند تا برای قرار ملاقات خود آماده شوید.

آنچه شما می توانید انجام دهید

قبل از قرار ملاقات فرزندتان، فهرستی از موارد زیر تهیه کنید:

  • هر دارویی، از جمله ویتامین ها، گیاهان دارویی و داروهای بدون نسخه که کودک شما مصرف می کند و دوزهای آنها.
  • هر گونه نگرانی در مورد رشد و رفتار فرزندتان دارید.
  • زمانی که کودک شما شروع به صحبت کرد و نحوه ارتباط گیری با سایر اعضای خانواده
  • شرحی از نحوه بازی و تعامل کودک شما با سایر کودکان، خواهر و برادرها و والدین.
  • سوالاتی که باید از پزشک فرزندتان بپرسید تا از زمان بهترین استفاده را ببرید.

علاوه بر این، آوردن موارد زیر ممکن است مفید باشد:

  • یادداشت هر گونه مشاهدات سایر بزرگسالان و مراقبین، مانند پرستار بچه، بستگان و معلمان. اگر فرزند شما توسط سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی یا مداخله زودهنگام یا برنامه مدرسه ارزیابی شده است، این ارزیابی را بیاورید.
  • رکوردی از نقاط عطف رشد برای فرزندتان، مانند کتاب کودک یا تقویم کودک، اگر دارید.
  • فیلمی از رفتارها یا حرکات غیرعادی فرزندتان، اگر دارید.

 

 

بهترین مرکز کاردرمانی و گفتاردرمانی در بیش فعالی

 

 

 

سوالاتی که باید از پزشک کودک خود بپرسید ممکن است شامل موارد زیر باشد:

به نظر شما چرا فرزند من دارای اختلال طیف اوتیسم است (یا ندارد)؟

آیا راهی برای تایید تشخیص وجود دارد؟

اگر فرزند من دارای اختلال طیف اوتیسم است، آیا راهی برای تشخیص شدت آن وجود دارد؟

چه تغییراتی را می توانم در طول زمان در فرزندم ببینم؟

کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم به چه نوع درمان یا مراقبت های ویژه ای نیاز دارند؟

فرزندم به چه میزان و چه نوع مراقبت های پزشکی منظم نیاز دارد؟

چه نوع حمایتی از خانواده های کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم در دسترس است؟

چگونه می توانم درباره اختلال طیف اوتیسم بیشتر بیاموزم؟

از پرسیدن سوالات دیگر در طول قرار خود دریغ نکنید.

از پزشک کودک خود چه انتظاری دارید

پزشک کودک شما احتمالاً تعدادی سوال از شما می پرسد. آماده پاسخگویی به آنها باشید تا زمانی را برای مرور هر نقطه ای که می خواهید روی آن تمرکز کنید رزرو کنید. پزشک شما ممکن است بپرسد:

چه رفتارهای خاصی باعث بازدید امروز شما شد؟

اولین بار چه زمانی متوجه این علائم در فرزندتان شدید؟ آیا دیگران متوجه علائم شده اند؟

آیا این رفتارها مستمر بوده یا گاه به گاه؟

آیا فرزند شما علائم دیگری مانند مشکلات معده دارد که ممکن است به نظر غیرمرتبط با اختلال طیف اوتیسم باشد؟

آیا به نظر می رسد چیزی علائم کودک شما را بهبود می بخشد؟

به نظر می رسد چه چیزی علائم را بدتر می کند؟

فرزند شما اولین بار کی خزیده است؟ راه رفتن؟ اولین کلمه اش را بگوید؟

برخی از فعالیت های مورد علاقه فرزند شما چیست؟

ارتباط فرزندتان با شما، خواهر و برادرها و سایر کودکان چگونه است؟ آیا فرزند شما به دیگران علاقه نشان می دهد، تماس چشمی برقرار می کند، لبخند می زند یا می خواهد با دیگران بازی کند؟

آیا فرزند شما سابقه خانوادگی اختلال طیف اوتیسم، تاخیر زبانی، سندرم رت، اختلال وسواس فکری-اجباری، یا اضطراب یا سایر اختلالات خلقی دارد؟

برنامه آموزشی فرزند شما چیست؟ چه خدماتی از طریق مدرسه دریافت می کند؟

به طور تقریبی موارد مهم ذکر شد بعد از این موارد برنامه درمانی که از طریق بهترین متخصص کاردرمانی تهیه شده است در احتیار تیم درمانی قرار میکیرد و درمان فرزن شما شروع میشود.تمام سعی خود را بر این بگذارید که با تیم درمانی همکاری لازم را داشته باشید اگر متخصص کاردر مانی به شما توصیه کرد که از کاردرمانی درمنزل استفاده کنید حتما گوش دهید زیرا همه اینها در برنامه درمانی فرزند شما گنجانده شده است تا بهترین و سریعترین نتیجه را از درمان بگیرید.

 

بهترین مرکز کاردرمانی اوتیسم

 

 

باارزوی موفقیت برای همه شما عزیزان

اولین اقدام در درمان اوتیسم مهمترین اقدام میباشد.قدم درست را بردارید

همین حالا شروع کنید که زمان مهمترین داشته شما میباشد

شمارهای تماس:

۰۹۰۱۱۱۲۲۵۲۲

۰۹۰۲۲۸۶۰۹۳۶

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *